Скъпи приятели на HR обучението, от 1st Business Certificate Bulgaria с радост обявяваме, че възможността да се включите в пролетното обучение по Човешки ресурси, е вече активна!
За 1st Business Certificate радост да приветства новия преподавател по "Маркетинг и бранд мениджмънт"- гл.ас.Елена Костадинова.
Сигурно няма човек, който към днешна дата да не се е сблъсквал с досадните pop-up реклами. Колкото и да са досадни обаче трябва да признаем, че всеки от нас вече е свикнал да получава информация през всевъзможни маркетингови канали. Обменяме данни, идеи, мнения, възможности, информирайки себе си и другите с все по-динамични темпове. Имайки предвид реалността, в която живеем, всички ние неофициално можем да се наречем маркетолози.
Повечето от нас ежедневно продават нещо: стоки, услуги, идеи, проекти, бранда, за който работят и необходимостта от маркетингови познания и изграждане на успешни стратегии изведнъж се оказва не просто задължение на определен отдел във фирмата. Защото кой би се отказал от още малко умения в професионалния си инструментариум, за да завоюва мечтаната работна позиция или да получи така желаното увеличение на заплатата?


Смятате ли, че има общо между човешките ресурси и маркетинга?
Последните проучвания сочат, че връзка между двете професионални поприща не просто съществува, но е от съществено значение за повечето фирми, които се стремят да се развиват динамично и в крак със съвременните тенденции.
Ще разгледаме няколко компонента, за да разберем защо специалистът по човешки ресурси или прекият мениджър на търговския ви екип е длъжен да разбира и от маркетинг:

За всички нетърпеливи, които очакват новите дати за приключението HR Management- с удоволствие обявяваме старт на 27.01, както винаги в 9:30ч!
Да посрещнем предизвикателствата в управлението и мотивирането на служителите заедно- с чаша топла напитка, много слънчево настроение и креативни идеи!

Обучението е подходящо за:
- начинаещи без опит, които желаят да изградят кариера в конкретна област;
- служители, които имат нужда да актуализират знанията си;
- служители, решили да сменят отдела, в който работят;
- специалисти, които се нуждаят от международно сертифициране;
- мениджъри на различни отдели, които сами избират служители за екипа си;

За всички запазили място до 31.12 празничен комплимент -50лв отстъпка! Очакваме Ви: +359 888 00 69 60; office@1bc.bg
Очакваме Ви и през новата година на специално разработения ни курс по Бизнес английски език!

Ще акцентираме върху спецификите в бизнес общуването, терминологията на изразяване и професионалното подготвяне на бизнес представяния, както в рамките на една организация, така и пред партньори! Стартираме на 29.01 в 18:30ч!

Обучението е насочено към курсисти с ниво минимум B1 и предоставя международно признат сертификат!

За повече въпроси и записване: +359 888 00 69 60; office@1bc.bg
С радост искаме да съобщим на нашите клиенти, че обучението по Маркетинг мениджмънт се завръща и в присъствената си форма от следващата календарна година!

Можете да очаквате подобрена концепция и най-вече нов преподавателски състав!
Запазете своето място и се учете от водещ преподавател от най-големия икономически университет в България!
За повече информация и начин да се включите в групата на преференциална цена: +359 888 00 69 60; office@1bc.bg
Стартирайки последното тримесечие (Q) за 2017, започваме и оценката за изминаващата година.
В следващите няколко абзаца ще очертаем тенденциите, които водеха специалистите по Човешки ресурси в търсенето на „Подходящия кандидат“ и най-вече пазарните обстоятелства, с които трябваше да се съобразяват.

Курсът по бизнес английски е част от програмата на австрийските бизнес обучения 1st Business Certificate!
В рамките на един месец Ви предлагаме да надградите езиковите си умения посредстовом съвременни и модерни подходи на обучение с много интерактивност и възможност да в различни ситуационни бизнес диалози.
Участието Ви в обучението по Бизнес английски се удостоверява, след успешно полагане на изпита, с международно признат сертификат, лицензиран от Организацията за икономическо образование в Европа (OEEC) и TUV Austria.

За повече информация:office@1bc.bg; +385 888 00 69 60.
Последна за годината възможност да стартирате подготовката си за една от най-желаните професии в последните две години!
Официално стартира кампанията по записване за интензивното бизнес обучение на 1st Business Certificate-HR Management!

Повече информация относно условия за участие, както и пълна програма, можете да получите на имейл:office@1bc.bg или на тел: +359 888 00 69 60!
Очакваме Ви!
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7 8