изглед за печат
изпрати на приятел
Представяме Ви няколко основни предимства, поради които дистанционното обучение /e-learning/ променя нагласата на обществото и става все по-предпочитана форма в сравнение с традионните присъствени занимания.


Учащите получават точно това, което искат

Според съвременни проучвания съществува голяма разлика в нагласата към традиционното обучение. Все по-често желаещите да се квалифицират имат точно определени изисквания и желаят да поставят акцент върху специфични за тях точки от процеса на обучение. Цифровизацията на съвременното общество налага различни стандарти и докато част от хората държат на вечерни или съботно-неделни курсове, то други предпочитат достъпът до необходимата информация да бъде навсякъде и по всяко време.
В обобщение се съобщава, че студенти и курсисти имат следните критерии: възможност за мобилност по време на обучението, релевантност на информацията, заложена в предварителната програма, персонализирано отношение и обратна връзка върху индивидуалните пропуски.

По-бърза доставка

В момент, когато промените се случват по-бързо от всякога, ключово предимство на електронното обучение е скоростта, с която можете да достъпите съдържанието, което ви интересува. Дистанционните курсове намаляват времето за учебен процес между 25% и 60% в сравнение с традиционните курсове, тъй като:
- Сами определяте времето, което да отделите на учебна сесия;
- Не отделяте време за път, а вместо това се настанявате в любимия си диван;
- Можете да избирате върху коя част от материала да попадне фокуса ви, пропускайки вече известните факти;

По-ниски разходи

Заради бързината и лекотата, с която се доставя електронното обучение, разходите на фирмата доставчик намаляват. Това означава, че и самите вие можете да се радвате на пероснализиран и финансово достъпен вариант на квалификация.

Грижа за природата

Колкото и странно да звучи подобно предимство в класация за обучение, дистанционните курсове консумират почти 90 %по-малко енергия и произвеждат 85 % по-малко въглеродни емисии в сравнение с конвенционално обучение. По-малко гориво, с което да стигнете до мястото, по-малко хартия за учебни и рекламни материали, по-малко средства за настаняване, в случай, че не сте от града, където се провежда обучението.
И накрая- защо да не бъдем по-квалифицирани, спестявайки на природата поне едно дърво!

Дистанционните курсове на 1st Business Certificate предлагат възможност за квалификация в направленията:
Маркетинг и бранд мениджмътн;
Управление на човешки ресурси;
Финансов мениджмънт и инвестиции;
Фирмен мениджмънт;
Управление на разходите.

Можете да получите повече информация за избран от Вас курс на имейл:office@1bc.bg или директно на телефон; +359 888 00 69 60.